Årsmötet den 23 mars 2016

GALLERI KVIS tionde årsmöte har nyss ägt rum. I år arrangerade vi årsmötet i konstens tecken genom att hålla mötet som i en “utställning” där varje styrelsemedlem representerades av sitt eget alster.

Några av medlemmarna intar åskådarplats inför årsmötet. Målningarna och de alster som syns i bakgrunden ingår i styrelsens egen lilla utställning.

Dokumentation från min vy sett stunden före öppnandet av mötet.

Här läser jag upp verksamhetsberättelsen som rymmer en hel del med tanke på alla de utställningar, föreläsningar och arrangemang vi hunnit med under 2016. Det fina är att verksamhetsplanen för 2017 innehåller ännu flera utställningar, föreläsningar och happenings. På fotografiet ovan från vänster: Margaretha Persson, Christina Karlsson, Eva Bengtsson och Lars Persson.

Här tackar vi av Leif Lindén och Greta Wetterlöf Rhodin som varit engagerade i galleriet sedan första starten 2007. Leif och Greta lämnar sina styrelseuppdrag, men kommer att fortsätta vara engagerade på olika sätt.

Leif I.R Lidén berättar om hur hans konstverk visualiserar en bild av världen.

GALLERI KVIS är ett galleri som blomstrar på många sätt!

Vi hälsar våra nya styrelsemedlemmar Mia Löfstedt och Eva Lennerling välkomna. Tack alla ni som kom till mötet och gav mig förtroendet att fortsätta min roll som ordförande. Inom kort kommer mer information att presenteras om såväl ny styrelse, projekt och målsättningar inför kommande år!

Jag vill särskilt tacka styrelsen för ett fantastiskt bra samarbete. Tillsammans är vi starka!

Christina Karlsson

Fotografi: Christina Karlsson och Ulrika Liljenström

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *