Storhetsvansinnet fortsätter, den 8 februari – 8 mars 2020

Artikel i Sydsvenskan 2019

Storhetsvansinnet fortsätter på Galleri KVIS. Jättemålningen som påbörjades i början av förra året kommer att ställas ut på galleriet, samtidigt som Ronnie Holmberg målar vidare för att nå målet som är en tio meter lång målning på temat nordisk folktro, sagor och mytologi. Förra årets utställning omtalades i hela kommunen med omnejd, samt uppmärksammades l media.

Den 8 februari kl 11.00 inviger Ronnie Holmberg årets utställningsperiod på Galleri KVIS. Tio meter är mycket målning, kommer han att nå sitt mål? Vilka sagoväsen kommer att växa fram på årets målarduk? Var ska målningen hänga? Kommer han att hålla något föredrag i år? Vilka happenings kan vi vänta oss under utställningsperioden? Frågorna må vara många, men det vi vet är att det blir vernissage nu på lördag den 8 februari kl 11-15.

Ta med släkt, vänner och ditt bästa gallerihumör så ses vi på Galleri KVIS!

Varmt välkomna!

Styrelsen i Galleri KVIS, via Christina Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *