Styrelsemöte och förberedelser inför årsmötet den 23 mars 2017

Styrelsemöten på GALLERI KVIS går i konstens tecken! Kvällens möte handlade mest om att planera årsmötet den 23 mars klockan 19.00. Årsmötet är öppet för alla våra medlemmar.

Ni som är medlemmar har möjlighet att sända in motioner i förväg eller ta upp förslag och/eller önskemål under punkten övrigt. Vi i styrelsen kommer att överraska med en utställning vars innehåll ännu är hemligt.  Den som kommer på vårt möte får veta vad vi planerat 😉

I samband med årsmötet kan man passa på att se den utställning som är inbokad den 18-26 mars med akvareller av Maj-Lis Jensen, Cecilia Johansson, Ulla Lindqvist och akryl av Siv Cardenal.

Kommande utställningar är något vi ofta diskuterar och planerar för. Ikväll var det Leif Lindén som presenterade sina förnyade Elvis Presleymålningar som kommer att visas på en av kommande temautställningar senare i år.

Vill du också bidra med alster till någon av våra tema-utställningar så hör av dig. Den 29 april är det vernissage för utställningen, Porträtt och identitet. Den 19 augusti i samband med den välbesökta veteranbilsutställningen kommer temat att vara, Växter och bildelar.

Personerna på fotografiet från vänster: Eva Bengtsson (vice ordförande), Ann-Magreth Albin (styrelseledamot), Lars Persson (kassör), Greta Wetterlöf-Rhodin (suppleant), Leif Lindén (styrelseledamot) och Margaretha Persson (sekreterare). Ulrika Liljenström som också ingår i styrelsen var inte närvarande vid fototillfället.

Vi på GALLERI KVIS ser fram emot ett årsmöte i konstens tecken!

Bild och text

Christina Karlsson, Ordförande

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *