Vi är en hel styrelse som tillsammans driver GALLERI KVIS

Vi på GALLERI KVIS tackar för utrymmet i senaste numret av Svedalanytt. Trevligt att vårt utställningsprogram för februari och mars månad presenteras, samt utställningen för ungdomar och att vår hemsida uppmärksammas.

Jag vill dock göra ett tillägg till den sista meningen som lyder ” Att ställa ut är både roligt och lärorikt och kan vara ett sätt att göra sin röst hörd, säger Christina Karlsson som förutom att vara ordförande, driver Galleri KVIS.”.  Jag vill göra tillägget ” ..driver GALLERI KVIS tillsammans med styrelsen som består av Eva Bengtsson, Margaretha Persson, Lars Persson, Ulrika Liljenström, Ann-Margret Ahlbin, Mia Löfstedt och Ewa Lennerling.

Vi i styrelsen är ett team som tillsammans driver GALLERI KVIS!

Det är vi som gemensamt verkar för att berika Svedala kommun med ett förträffligt konstgalleri, ett konstgalleri som sätter Svedala på kartan, ett konstgalleri som erbjuder ett varierande  utbud av utställningar, ett konstgalleri som är tillgängligt för alla,

och framförallt ett konstgalleri i konstens tecken!

GALLERI KVIS styrelse: Lars Persson, Ewa Lennerling, Christina Karlsson, Mia Löfstedt, Eva Bengtsson, Margaretha Persson, Ulrika Liljenström och Ann-Margret Ahlbin

Bild och text av Christina Karlsson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *