Konstnärerna bakom det Ofattbara 3.0

Cornelia Larsson på GALLERI KVIS

Cornelia Larsson är en ung musiker och ljudkonstnär. Har bland annat läst musikteori och musikjuridik vid Linnéuniversitetet och Uppsala universitet. Studerar just nu digital ljudproduktion vid Blekinge Tekniska Högskola. Bor i Karlshamn.

Stina Larsson och Joakim Larsson

Stina Larsson är författare och bokredaktör. Informatör i botten. Började sin utgivning med barnböcker 2008 har därefter fortsatt med lyrik och skönlitteratur. Medverkar med sina dikter i olika konstprojekt, ofta tillsammans med andra författare, bildkonstnärer och musiker. Medlem i Författarförbundet och Författarcentrum Syd och är verksamhetsledare för Litteraturrundan.

Joakim Larsson är etablerad konstnär, illustratör och grafisk formgivare sedan mer än 20 år och har bland annat ställt ut på Svaneholms slott, Konst & Sånt i Simrishamn, Aoseum i Åhus, Galleri Doxi i London, Trelleborgs museum, Galleri 51 kvadrat i Malmö, Tangopalatset i Malmö, Galleri Maria Thorlund i Lund, Kulturforum Aspö i Karlskrona, Smygehus Havsbad, Hällåkra vingård och Galleri Tinnert i Falköping.

Konstnärsparet bor och verkar i Norra Grönby, Anderslöv.

Utställningen det Ofattbara 3.0 pågår tom söndagen den 6 maj. Öppettiderna är onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag klockan 11-15

Vill ni veta mer om konstnärerna så finner ni dem på deras hemsida boklarsson.se

http://boklarssons.se/aktuellt.php

VÄLKOMNA!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *