Samlingsutställning för KVIS-medlemmar Temat är Änglar

Är du medlem och vill vara med och ställa ut? Anmäl dig senast den 7 november till Christina Karlsson på kvis@gallerikvis.se

Adventsutställningen pågår över tre helger, med vernissage lördagen den 27 november och finissage söndagen den 12 december 2021.

Vi räknar med att varje deltagare får plats med ca 3 alster, beroende på storlek. Märk dina alster med namn, teknik, titel och pris på baksidan. Alla alster ska ha upphängningsanordning.

Inlämning av alster ska ske söndagen den 21 november kl 13-14.

I samband med inlämningen kommer det att finnas en lista där du kan skriva upp vilka tider du kan vara på galleriet och vakta utställningen (det är obligatoriskt).

Utställningen kommer att vara öppen på lördagar och söndagar kl 11-15, med undantag för lördagen den 4 december då årets julmarknad äger rum kl 10-16.  

Anmäl ditt deltagande senast den 7 november till Christina Karlsson på kvis@gallerikvis.se

Dragningen i årets konstlotteri för medlemmar äger rum lördagen den 4 december kl 16.00.  Tänk på att du som medlem måste närvara vid dragningen för att ha möjlighet att vinna. Om du inte har möjlighet att närvara kan du skicka ett ombud som representerar dig, men då måste detta först vara förankrat hos styrelsen. Tänk på att i förväg meddela oss i styrelsen vem som är ditt ombud.

Väl mött!

Styrelsen i Galleri KVIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *