Påskutställning; fredagen den 15 april – söndagen den 24 april 2022

Öppettider: Långfredagen 15/4, påskafton 16/4, påskdagen 17/4 och annandag påsk 18/4 kl 10.00 – 15.00

plus följande helg lördagen den 23/4 och söndagen den 24/4 kl 11.00 – 15.00

OBS: Musikarrangemanget är tyvärr inställt, men galleriet har öppet som vanligt, dvs enligt tiderna i detta inlägg.

Bluespopbandet Sicked Allo kommer och spelar på påskdagen den 17/4 kl 14.00. Bandet består av Peo Valastig, Jonad Bredford, Camille Pozo och de kommer främst att spela tonsatta dikter av Christina Karlsson och andra poeter.

Christina Karlsson

Kom och se årets påskutställning som består av ett 70- tal alster med verk skapade av 18 konstnärer som alla är medlemmar i konstföreningen; KVIS, dvs Konstens vänner i Svedala. Stilarna är många och varierande. Här finns målningar i olika tekniker, några textila alster och lite keramik.

Utställare: Ann-Christin Nilsson, Blanka Nantin, Corinne Pernung, Christina Forsberg, Christina Karlsson, Elvira Isaksson, Ilse Hviid, Jakob Liljenström, Lena Dahl, Leif I.R Lindén, Marielle Hansson, Mats Sjöström, Monika Johansson, Pirkko Hamberg, Siw Sjöström, Therese Linnér, Ulrika Liljenström och William Kentander.

VÄLKOMNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *