GALLERI KVIS 10-års jubileum! Kom och se konst av Lage Pergon, Colinette Hammar och Hélen Phan

Året är 2017 och GALLERI KVIS firar 10-års jubileum med en vernissage lördagen den 10 juni kl 11.00 – 15.00! Inbjudna utställare till jubileumsutställningen är Lage Pergon, Colinette Hammar och Hélen Phan.

Utställningen som pågår den 10 -18 juni och är öppen kl 11-15. Öppetdagarna är lördagen den 10 juni, söndagen den 11 juni, lördagen den 17 juni och söndagen den 18 juni klockan 11-15.

Lage Pergon

Lage Pergon

Lage Pergon är formgivare och skulptör från Sjödiken. Genom sin konst utmanar han vårat invanda seende kring gränserna för konst och design. I Svedala känner vi Pergon närmast genom hans byggnadsanknutna verk Familjeträd för Naverlönnsskolan, men han är även en av de konstnärer som har gestaltat miljön på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg.

Colinette Hammar

Colinette Hammar  experimenterar med konstfoto. Hennes utrycksfulla fotografier har uppmärksammats och hon blev antagen med fem bilder till Fotografiskas höstsalong 2016. Nu visar Galleri KVIS några av hennes senaste arbeten.

Hélen Phan

Hélen Pahn är formgivare med fokus på barn, barnkultur och barnens lek. Hon designar upplevelser för och med barn och är den som har designat miljön i Malmö biblioteks nya barnavdelning.

Styrelsen i GALLERI KVIS hälsar er alla hjärtligt välkomna!

via Christina Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *