Nationaldagen den 6 juni 2017

Fyra representanter från KVIS styrelse. Fr v. Eva Bengtsson, Ewa Lennerling, Christina Karlsson och Margaretha Persson

Från nationaldagsfirande till 10-årsjubileum!

Under högtidligt firande av Sveriges nationaldag belönades GALLERI KVIS med Lions stipendium som ett kulturpris. Denna utmärkelsen uppmärksammar inte bara galleriet utan även konstens betydelse. Konst är ett sätt att kommunicera, konst är en upplevelse för kroppens alla sinnen och konst får människor att utvecklas och må bra.

 

Alla vi som driver och ligger bakom galleriets existens arbetar helt och hållet ideellt. Det är på kvällar helger och semestrar som vi renoverar, byter lampor, städar, marknadsför, bokar utställare, föreläser, hänger samlingsutställningar, skriver protokoll, sköter ekonomin, organiserar medlemsregistret, städar utrymmet utanför galleriet, uppdaterar galleriet i sociala medier som på fb, bloggen och mycket mer. Ideellt arbete är både utmanande, krävande och tufft men också fantastiskt roligt, givande och utvecklande. Vi är många som gemensamt bidrar till att göra galleriet till det bästa.

Galleriet kommer att använda stipendiet till att underhålla och utveckla verksamheten ytterligare. Allt vi gör, gör vi i konstens tecken därför att det känns angeläget att det finns ett galleri här i Svedala. Ett galleri som är tillgängligt för alla. I år firar galleriet 10-årsjubileum.

Kom och fira galleriets 10-årsjubileum med oss! Öppettiderna är lördagen den 10 juni och söndagen den 11 juni klockan 11- 15. Onsdagen den 14 juni klockan 16-18. Lördagen den 17 juni och söndagen den 18 juni kl 11-15.

Vi har specialinbjudit in tre utställare vars vars konst nu förgyller galleriet med sin närvaro. Utställarna är: Lage Pergon, Colinette Hammar och Hélen Phan.

Lage Pergon

Colinette Hammar

Hélen Phan

Välkommen till GALLERI KVIS!

Styrelsen via Christina Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *