Hemma & världen, ur Frida Wallins ögon den 10 – 19 april 2020

Frida Wallin på Galleri KVIS

Kom och se Frida Wallins färgglada målningar. Målningar av människor hon möter och inspireras av när hon är ute på sina resor, samt av den skånska naturen som hon älskar att måla hon är hemma. Frida experimenterar med att måla i flera olika tekniker, olja, tusch, blyerts och kol.

Öppettiderna är:

  • Långfredagen den 10/4 kl 11-15
  • Påskafton den 11/4 kl 11-15
  • Påskdagen den 12/4 kl 11-15
  • Lördagen den 18/4 kl 11-15
  • Söndagen den 19/4 kl 11-15

Vad vore påsken utan konst? Vi på Galleri KVIS är glada över att Frida Wallin förgyller galleriet med sin konst hos oss under påskhelgen. Vi vill samtidigt med tanke på rådande omständigheter med Covid-19 informera om att vi kommer att ha extra koll på antalet besökare som är inne på galleriet samtidigt. Vi utgår från att alla visar respekt genom att hålla avstånd till varandra och följa de riktlinjer om personligt ansvar som ges av folkhälsomyndigheten.

Varmt välkomna till Frida Wallins utställning på Galleri KVIS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *