Hemma och världen den 18-19 april 2020

Det är något visst med skånska vallmofält! I Frida Wallin Nordvalls målningar kan man njuta av såväl vallmofält som rapsfält året runt.

Fridas fascination av personligheter från olika världsdelar och kultur återses i motiven inspirerade från resor hon gjort genom åren. Här finns bland annat motiv av en showgirl från Las Vegas, en Cubankvinna från Cuba, en same och ren, geishan från Kina, vyer från inbördeskriget i Sudan och munkarna i bön.

Detta är bara ett litet utkast av målningarna som på galleriet är många fler. Hela galleriet är fyllt av Fridas alster så bege er dit, inspireras och få svar på era frågor av konstnären som är på galleriet under hela utställningen.

Besöksantalet under denna påskhelg har av förklarliga skäl varit mer sparsmakat än någonsin. Alla som besökt galleriet har visat respekt genom att hålla avstånd såväl till varandra som till konsten, och det hela har flutit på lugnt och fint. Utställningen är dock inspirerande och helt fantastisk så vi hoppas att fler vågar besöka oss under kommande helg. Ni som inte har möjlighet att besöka utställningen men ändå är nyfikna på utställningen kan finner fler alster, samt en film på Fridas Instagramkonto fridaskonst.

Finissagehelgen äger rum nu den 18-19 april kl 11-15 och då är ni varmt välkomna!

Välkomna!

Bild och text Christina Karlsson

Välkomna!

Bild och text av Christina Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *