Bli medlem

Ditt medlemskap är viktigt, för det lokala konstlivet!

GALLERI KVIS drivs av ideella krafter och är därför helt och hållet beroende av att vi är så många medlemmar som möjligt. Ditt medlemskap är lika värdefullt oavsett om du vill vara stödmedlem eller om du vill vara med och påverka genom aktivt engagemang. Att du är konstnär är inget krav, det räcker att du är intresserad av konst!

Medlemsavgiften är 140 kr. Medlemskapet gäller per kalenderår.

Swish: Swisha 140 kr till KVIS på 123 120 17 55. OBS! Skriv mailadress, gatuadress och ort som meddelande (postnummer ej nödvändigt).

Bankgiro: Sätt in 140 kronor på bankgiro 5621- 1964. OBS! Uppge namn, adress och telefonnummer. För säkerhets skull sänd även namn, adress och telefonnummer samt vilken dag du betalt in i ett e-postmeddelande till kvis@gallerikvis.se då all info inte alltid syns på formuläret vi får från banken. Om du är ny medlem och vill få mailutskick måste du maila oss.

Vill du också engagera dig, vara med och påverka konst- och kulturliv som aktiv medlem i GALLERI KVIS? Hör av dig till oss i styrelsen, kvis@gallerikvis.se

Som medlem får du automatiskt en lott till konstlotteriet där du kan vinna fina priser. Nästa dragning kommer att äga rum i samband med adventsutställningen 2024.

Välkommen!