Du som är intresserad av konst och styrelsearbete

Vi i GALLERI KVIS styrelse söker dig som brinner för konst och kultur. Om du är man, kvinna, gammal eller ung spelar ingen roll – det viktigaste är att du brinner för konst och kultur. Du som vill engagera dig i styrelsearbete, eller som bara är nyfiken på att skapa ett närmare samarbete med oss i styrelsen är välkommen att höra av dig, så bjuder vi in till ett möte.

Vi som idag ingår i styrelsen har en vision om att komplettera styrelsen med en eller två av er som tillhör den yngre skaran. En annan möjlighet är att komplettera styrelsen med någon form av “ungdomsgrupp” som kan värna om att göra galleriet och konsten mer tillgängligt och lockande för kommunens yngre skara. Att engagera sig i styrelsearbete ger massor av intressanta erfarenheter som man kan ha nytta av i ett kommande arbetsliv.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av styrelsearbete, men du måste ha ett intresse för konst, ett engagemang och en vilja om att bidra till att utveckla och engagera dig i GALLERI KVIS, Konstens vänner i Svedala.

GALLERI KVIS styrelse

via Ordförande Christina Karlsson

kvis@gallerikvis.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *