Vill du delta i någon av temautställningarna 2017?

I år firar GALLERI KVIS sitt 10 årsjubileum och vi inleder med att önska er alla ett gott nytt 2017!

Vill du vara med och ställa ut i någon av våra samlings/temautställningar?

Under 2017 kommer vi att ha följande tre samlingsutställningar: Porträtt och identitet, Växter och bildelar, Adventsutställning.

Temautställningen, Porträtt och identitet äger rum den 29 april- 7 maj. Konstnärer har i alla tider bearbetat begreppet identitet på olika sätt och nu är vi nyfikna på hur du tolkar temat.

Den 19 -27 augusti planerar vi att ha en utställning kring temat, Växter och bildelar! Temat växter är givet under denna säsong. Vi är många som älskar säsongen då våra trädgårdar spricker ut i blom och ser fram emot en blomstrande utställning. Samtidigt med denna utställningsperiod brukar det vara en mycket välbesökt och populär veteranbilsutställning i Svedala – därav kombinationen, växter och bildelar. Vi tänker att det blir en spännande kontrast med kombinationen, växter och bildelar och du väljer själv vad just du vill fokusera på.

Den 25 november – 3 december är det dags för vår årliga adventsutställning, och då brukar det vara fritt för alla som är medlemmar att delta i utställningen.

Du har möjlighet att göra en intresseanmälan redan nu, via mejl kvis@gallerikvis.se Skriv några rader och berätta vem du är, vilken av utställningarna du vill delta i och vilken teknik du vill ställa ut i.

Du som vill delta i någon av ovanstående utställningar, måste vara eller bli medlem i vår förening. Ett årsmedlemskap kostar 100 kr. Kostnaden för att delta i temautställningarna Porträtt och identitet, och Växter och bildelar är 300 kr/utställare och utställning. Att delta i adventsutställningen brukar vara gratis för medlemmar. Har du frågor är du välkommen att höra av dig. Är du intresserad att vara med i någon av utställningarna så gör din intresseanmälan redan nu via vår mejl: kvis@gallerikvis.se

Christina Karlsson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *