Årets första utställning tar form… Din konstskatt 1970-2010, ett urval av Svedala kommuns konstinköp

Årets första utställning är på väg att ta form på GALLERI KVIS. Vi i styrelsen ser förväntansfullt fram emot vernissagen lördagen den 28 januari kl 11 – 15 (observera att vernissagedatumet är ändrat från den 21:te till den 28:de). Utställningen kommer att bjuda oss med på en retrospektiv resa,  av ett urval av konstinköp under tidsperioden 1970 och fram genom decennierna till och med 2010. Med tanke på att det dröjer lite mer än en vecka till vernissagen så delar vi med oss av ett liten förhandsvisning från byggandet av utställningen.

Vi ser fram emot kommande utställningsår tillsammans med er alla!

Välkomna in till oss på galleriet!

Christina Karlsson

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *