Årsmöte på KVIS

Du som är medlem i Konstens vänner i Svedala är välkommen på årsmöte nu på torsdag den 23 mars kl 19.00. Förutom att närvara på årsmötet kan du passa på att kolla in den utställning som pågår just nu, ta en fika och samtidigt fundera kring vilket alster som representerar vilken styrelsemedlem.

Passa på att se utställningen med akvarell, akryl och keramik av utställarna:  Maj-Lis Jensen, Cecilia Johansson, Ulla Lindqvist, Irene Rembert akvarell, Siv Cardenal och Thea Therry. Denna utställning är öppen även onsdagen den 22 mars kl 14 – 18.

Personerna på bilden från vänster Lars Persson, Ann-Magreth Ahlbin, Eva Bengtsson, Leif Lindén, Christina Karlsson, Ulrika Liljenström och Margaretha Persson.

Välkomna!

GALLERI KVIS styrelse,

via Christina Karlsson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *