Presentation av kommande arrangemang på GALLERI KVIS under april- och majmånad

Söndagen den 9 april klockan 11-15, är det sista chansen att komma och se Eva Pedersens framgångsrika utställning med akvarell- och oljemålningar.

Akvarell av Eva Pedersen

 

Christina Karlsson

Fira in påsken med ett besök på GALLERI KVIS som håller öppet hela påskhelgen, dvs fredagen den 14 april – måndagen den 17 april klockan 11.00 – 17.00. Påskutställningen har även öppet helgen efter, dvs lördagen och söndagen den 22 – 23 april klockan 11.00 – 15.00.

Påsken utställning bjuder på flera olika tekniker från traditionella oljemålningar, keramik, glas, textilt hantverk till experimentellt fotoredigerade bilder.

Påskens utställare är: Elisabeth Rauherz med textilt hantverk,  Larz Krantz, Leif I.R Lindén och Greta Wetterlöf- Rhodin som alla tre målar i olja, Eva Bengtsson med keramik, Margaretha Persson som ställer ut sin glaskonst och Christina Karlsson som ställer ut sina fotografier.

Christina Karlsson

Nästa utställning, den 29 april – 7 maj, är en samlingsutställning med temat: porträtt och identitet. Utställare till denna utställning är i nuläget Anna Gripsten, Anna Vinsencius, Carina Signesdotter, Anna-Karin Wihlborg, Kjell Wihlborg, Lennart Nilsson, Leif I.R Lindén, Margaretha Persson och Christina Karlsson.

I samband med denna  utställning kommer Christina Karlsson att hålla ett föredrag kring temat identitet och porträtt, torsdagen den 4 maj kl 19.00.

Den 13- 21 maj är det dags för Natalie Nordlund och Nancy Foschis utställning. Natalie Nordlund visar sin Intarsiakonst och Nancy Foschi ställer ut sina oljemålningar.

Målning av Nancy Foschi

Under denna period, tisdagen den 16 maj kl 18.00 är det dags för nästa föredrag som kommer att hållas av Susanne Lindblad som är verksamhetschef på Tjörnedala konsthall. Hon kommer att berätta om Konstrundan, en vital 50-åring.

Lördagen den 27 maj – söndagen den 4 juni klockan 11-15, har vi möjlighet att bekanta oss med målningar av Caroline Cedergren.

Caroline Cedergren

Avslutningsvis vill jag förmedla min tacksamhet och glädje över att vi i GALLERI KVIS styrelse kan presentera detta program med både utställningar och föredrag i konstens tecken. Tack alla ni som bidrar till att göra GALLERI KVIS till en levande förening i konstens tecken! Tack alla ni som besöker galleriet, ställer ut och engagerar er på olika sätt för att göra GALLERI KVIS till ett levande galleri i konstens tecken!

GALLERI KVIS styrelse via

Christina Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *