Nathalie Synnövesdotter-Nordlund ställer ut den 13 – 21 maj 2017

“Kom och se ett unikt trähantverk, jag är en av de få i Sverige som gör intarsia alltså träinläggningar med 0,7mm tunt träfaner. Kom och prova på att göra intarsia, se när jag håller i workshops, få lärdom om de olika träslag som jag använder, se min konstutställning med stor variation av olika objekt. Se min hemsida för fler bilder!

Om det unika hantverket: Jag skär ut varje del för hand med en skalpell. God noggrannhet och ett öppet sinne för färg och trätextur är en klar fördel om man ska få ihop snygga kontraster. Jag har över 7 års erfarenhet och är möbelsnickare i grunden.”

          Nathalie Synnövesdotter-Nordlund

Nathalie Synnövesdotter-Nordlund

Nathalie Synnövesdotter-Nordlund

Nathalie Synnövesdotter-Nordlund

Nathalie Synnövesdotter-Nordlund

Nathalie Synnövesdotter-Nordlund

Nathalie Synnövesdotter-Nordlund

Länk till Nathalies inbjudan till utställningen

VERNISSAGE_intarsia_maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *