Händelserik vecka på galleriet…

Just nu är galleriet stängt för besökare i några få dagar, men att galleriet är tillfälligt stängt betyder inte att det inte pågår någon aktivitet. Tvärtom. Det pågår massor av aktiviteter. “Flaggan” på bilden ovan ger en föraning om vad arrangörer för SommarRocken är i full färd med att arrangera.

Inspirationsdagar på GALLERI KVIS

Inne på galleriet flödar kreativiteten. Årets inspirationsdagar den 26-28/6 är i full gång och dessa innehåller bland annat föredrag, workshop, samtal om konst och kreativitet och givetvis eget skapande på fri hand.

Igår uppmärksammade vi att det finns en ny artikel om GALLERI KVIS i Lokaltidningen. Artikeln finner ni här via denna länken.

Vi i styrelsen önskar er alla en fortsatt fin sommar!

Ett av de bästa sommarnöjena (som dessutom är helt gratis) är att besöka ett eller flera gallerier så kom som du är, eller ta med dig ett gäng goda vänner och besök någon av våra utställningar på GALLERI KVIS.

SommarRockens utställning öppnar sin vernissage nu på lördag den 1 juli klockan 15.00. Välkommen!

 

 

Bild och text av Christina Karlsson

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *