Samlingsutställning med festlig kulturnatt i fokus!

Vi är stolta över att ha arrangerat ännu en samlingsutställning till kulturnattens ära! Årets kulturnattsutställning äger rum på GALLERI KVIS som ingår i Svedalas kulturkvarter.

Ni som inte har tålamod att vänta in kulturnatten den 7 oktober kl 14-21 är välkomna på vår smygvernissage som äger rum lördagen den 30 september kl 11-15. Utställningen är även öppen söndagen den 1 oktober kl 11-15 och söndagen den 8 oktober kl 11-15.

Bland årets utställare ingår såväl konstnärer som tidigare har ställt ut på vårt galleri, som konstnärer som inte tidigare har ställt ut hos oss. Vår yngsta utställare är 17 år och den äldsta är långt över 70 bast.

Namnen på årets utställare är: Evelina Kronqvist, Jack Eiman, Carina Signesdotter, Björn Mellergård, Kerstin Torsell, Edvard Kapusta, Maria Eiman, Maria Yrsa Rönneus, Jeanette Öberg, Blanka Nantin, Bengt Savhed, Lennart Nilsson, Britt-Marie Mellergård, Monica Ahlbin, Anna Gripsten,  Margaretha Persson och Eva Bengtsson.

Avslutningsvis vill vi i GALLERI KVIS styrelse hälsa er alla HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Christina Karlsson

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *