Succevernissage för Ulrika Skog och Jonatan Ström

Mingel på GALLERI KVIS

Idag var vernissagestämningen hög! Många besökare, närmare bestämt 103 personer letade sig till Svedala för att vernissagemingla och kolla in två unika konstutställningar.

Ulrika Skog på GALLERI KVIS

Jonatan Ström på GALLERI KVIS

I Jonatan Ströms akvareller är känslan mer framträdande än objektet. Målningarna inbjuder till filosofiska funderingar kring husens insida och den utsida eller fasad som visas upp. Jonathan har namngett sin utställning till Husen och jaget. Han arbetar med  kontraster i såväl färgerna som motiven, och helheten som skapas gör att jag som betraktare blir nyfiken på historierna som gömmer sig i de där magiska motiven. Jag berörs av skörheten och stämningarna i akvarellmålningarnas bildspråk.

Jonatan Ström

Jonatan Ström

Jonatan Ström

Vernissagemingel på GALLERI KVIS

Ulrika Skog på GALLERI KVIS

När man stiger in genom entrédörren anländer man i Ulrika Skogs utställning och där möts man av såväl synintryck som toner av havsbrus. Om man är uppmärksam kan man ana doften av havsanemoner som lekfullt breder ut sig i rummet. Känslan som infinner sig stämmer väl överens med utställningens namn Havsnära. Det finns en lekfullhet i kombination med ett djupare allvar och lugn i Ulrikas livfulla utställning.

Ulrika Skog

Ulrika Skog

Ulrika Skog

Öppettider: söndagen den 12 november, lördagen den 18 november och söndagen den 19 november kl 11.00 – 15-00.

 

Hjärtligt välkomna!

Bild och text av Christina Karlsson

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *