Gott Nytt År och God fortsättning på 2018!

År 2018  har anlänt men är fortfarande i sin linda. Vi ser fram emot ett år i konstens tecken tillsammans med  er utställare, medlemmar och besökare!

Nedan presenteras årets samlingsarrangemang .

I år har vi avsatt utställningsperioden den 9 – 17 juni speciellt för ungdomar under 25 år som vill prova på att ställa ut. Alla barn och ungdomar under 25 år som vill pröva sina vingar är välkomna att delta helt utan kostnad. Att ställa ut är roligt, lärorikt och kan vara ett sätt att göra sin röst hörd.

Förra årets temautställning i samband med Svedalas motor- och veteranbilsdag uppskattades och fick nya besökare att hitta in på galleriet. I år infaller denna händelse under perioden den 18-26 augusti, temat är: Växter, motorer och bildelar. Du som vill delta med alster kan redan nu anmäla ditt intresse.

Tidsperioden den 23 juni – 3 juli är reserverad för inspirationsdagar.

Nästa temautställning den 29 september – 7 oktober handlar om svensk kultur. Vi lämnar det öppet till dig som vill ställa ut att tolka temat svensk kultur. Vad anser du vara kännetecknande för svensk kultur?

Självklart blir det en adventsutställning i samband med årets julskyltning, den 24 november – 9 december. Då kommer det traditionsenligt att arrangeras en utställning dit alla våra medlemmar är välkomna att bidra med alster.

Utställningsåret 2018 inleds med vernissage den 3 februari. Då kan ni betrakta verk av Marianne Olsson som målar natur och landskap i akryl, Margaretha Lindblad och Cecilia Hegelsten som visar textilt hantverk i lappteknik.

av Marianne Olsson

Lapptäcksteknik av Cecilia Hegelsten och Margareta Lindblad.

Fullständigt  utställningsprogram presenteras den 13 januari 2018.

Välkomna till GALLERI KVIS den 3 februari!

Styrelsen via Christina Karlsson

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *