Färgande vänskap den 27 april 2019

Att vänskap är betydelsefullt är något som Ingela Johansson och Marie Holgersson tagit fasta på. Ingela och Marie är barndomsvänner som vuxit upp i Svedala och nu återvänder med utställningen, Färgande vänskap. 
Marie målar färgstarka abstrakta motiv i akryl, samt ”Damer i hatt”. Ingela målar bla pilträd i akvarell.

Välkomna på vernissage nu på lördag den 27 april kl 11-16. Utställningen, Färgande vänskap pågår den 27 april – den 5 maj.

Den 4-5 maj är det dags för Litteraturrundan och den helgen kommer vi att vara fyra författare som ställer ut böcker, ord, bilder och en bokinstallation. Vi kommer att bjuda på sagoläsning av Joakim Larsson och poesiläsning av Stina Larsson, Birk Andersson och Christina Karlsson. Mer info om Litteraturrundan är på gång.

Kommande två helger på Galleri KVIS kommer att vara händelserika, så boka in båda helgerna. Vernissagen med vänskapsutställning av Marie Holgersson och Ingela Johansson den 27-28 april kl 11-16 och Litteraraturrundan den 4-5 maj, med Joakim Larsson, Birk Andersson, Stina Larsson och Christina Karlsson. VÄLKOMNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *