Kreativitet och glöd på årets ungdomsutställning


Mårten Nordqvist, 21 år, visar en bilderbok som han illustrerat. Bilderboken är en del av hans examensarbete från Malmö Universitets, Grafisk design. Inspirationen till boken är familjens hund, den långa valpen, som självklart besökte utställningen på vernissagen.

Målningen med sköldpaddan som bär London på sin rygg ingår i bildserien, Shell Living. Om du besöker galleriet får du se vilka djur som bär New York och San Fransisco på sin rygg.

Lördagen den 15 juni och söndagen den 16 juni är det sista chansen att se utställningen som är öppen kl 11-15 båda dagarna.

Julia Berntsson, 15 år, visar målningar i akryl, tusch och akvarell. på bilden syns hon tillsammans med Bottomless ocean.

Ida Tarifa Norlund har fångat fyra årstider i en porträttbild.

Jakob Liljenström, 12 år, visar spännande keramikskulpturer, akrylmålningar, och teckningar som blivit tryck på T-shirt och muggar. I bild ovan syns Blomhuvud och på bilden nedan muggar med tryck av Jakobs Knight fight och Knopp.

Elever från åk 8 på Framtidskompassen i Vellinge har skapat Elviskollage av affischer de fått av konstnären Leif IR Lindén. Leif besökte utställningen och visar tummen upp för elevernas kommunikativa kollage.

Balans av Beatrice Lundgren
Svärta av Alva Alphed
Tacknad serie om Futismen av Johanna Wilson
Mingel på Galleri KVIS i samband med ungdomsutställningen, 2019

Varmt välkomna till galleriet den 15-16 juni kl 11-15.

Galleri KVIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *