Tecknarglädje med Urban Sketchers den 13-14 juni 2020

“Urban Sketchers är en internationell, ideell organisation som ägnar sig åt att främja en global gemenskap av kreatörer som tecknar sin omgivning.

Vårt uppdrag är att lyfta det konstnärliga och berättande bildande värdet av att teckna på plats, att uppmuntra dess utförande och att föra samman människor runt om i världen, som ägnar sig åt detta, där de bor eller på sina resor.” (citat från presentation på utställningen)

Två av utställarna, Christina Forsberg och Ulf Andersson ingår inte bara i Urban Sketchers Malmö utan även i Galleri KVIS styrelse. Namnen på de andra tecknarna är Joao Albergia, Linda Assarsson, Christina Gräbe, Annika Jeppsson, Lise Jörgensen och Carina Törnqvist.

Kom och inspireras av den sprudlande tecknarglädjen som råder på galleriet. Deltagarna i Urban Sketchers Malmö, delar gärna med sig av sina bästa tecknartips. Det passar dessutom utmärkt för dig som vill prova på att slå dig ner utanför galleriet och teckna. Utmana dig själv, ta med block och penna, och teckna precis hur mycket du vill.

Sista chansen att se utställningen är nu på lördag och söndag den 13-14 juni kl 11-15.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *