Våren 2021

Ljuspunkter…

Vi ser fram emot och hoppas innerligt att årets första utställning kan äga rum som planerat den 20 – 28 mars, då är det Therese Linnér och Ulla Salvén som kommer att förgylla galleriet med målningar i akryl och mixed media.

Påskhelgen! Vi planerar för att arrangera en samlingsutställning med alster av KVIS medlemmar i påsk, den 3-11 april. Är du medlem och vill deltaga genom att ställa ut ca 3 alster så hör av dig till kvis@gallerikvis.se senast den 14 mars. Att delta i samlingsutställningen kostar 250 kr per utställare, vi kommer att göra upp ett vaktschema som vanligt, men begränsa antalet personer i galleriet. Vill du anmäla dig eller veta mer om utställningen så hör av dig via mejl.

Årsmötet har vi med anledning av pågående pandemi planerat in den 26 april kl. 19:00. Vi hoppas att vädret då tillåter ett möte utomhus.

Observera att vi följer riktlinjer från Svedalakommun och FHM, därav kan hastiga ändringar i programmet förekomma.

Styrelsen i Galleri KVIS

via ordförande Christina Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *