Skapardagar 2021

Äntligen!!!

Årets skapardagar äger rum på Galleri KVIS kl 11- 15, måndagen den 28 juni – onsdagen den 30 juni 2021. Tre dagar med tre olika ämnen. Max 8 personer (inklusive kursledaren) så det är först till kvarn som gäller. Kostnad per deltagare är 100 kr/dag + ev kostnad för material. Du måste vara medlem för att deltaga. Om du inte redan är medlem så går det bra att bli medlem genom att sätta in 100 kronor på bankgiro 5621- 1964 (Kom ihåg att märka din inbetalning med namn och adress).

Måndagen den 28 juni: Artmoney med Margaretha Persson. Margaretha berättar om Artmoney, hur det fungerar och alla målar sina egna verk som ska vara i storleken 12×18 cm.Ta med dina egna färger att måla med: akvarell eller tusch. Mer info om Artmoney: https://artmoney.org/about

Tisdagen den 29 juni: Monokront med Ulrika Liljenström. Vi skapar tillsammans första delen av kursen och individuellt andra delen av dagen. Oömma kläder, för det kan bli kladdigt. Ta med egen sax och om möjligt limstift.

Onsdagen den 30 juni: Urban sketching med Ulf Andersson. Ulf berättar om Urban sketching och sen går vi ut och målar tillsammans. Du får enklaste penna och papper av oss, men ta med dina egna favoriter av färger/pennor/kritor/penslar/papper.

Anmälan till kvis@gallerikvis.se Kom ihåg att meddela vilken eller vilka dagar du vill deltaga i. Deltagaravgiften betalas till KVIS bankgiro 5621- 1964, före kursstarten. Kom ihåg att märka din betalning med för- och efternamn.

Välkommen med din anmälan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *