Ljusare tider!

Vi vill lyfta och fira ljuspunkter i tillvaron genom att arrangera ett konstkalas med temat: Ljusare tider. En samlingsutställning med fokus på det som gör oss lyckliga, får oss att må bra och njuta av livet.

Vi hoppas på många inspirerande alster i olika tekniker i form av målningar, fotografier, keramik, glas, textil, poesi och annat. Antalet verk/person beror på hur stor plats dina alster tar och hur många som anmäler sig men räkna med ca 3-5 verk/person.  

Utställningen pågår den 2 – 10 oktober 2021.

Öppettiderna kommer att vara lördag och söndag kl 11 – 15. (Räkna med att du som ställer ut kan behöva att hjälpa till och vakta utställningen vid något tillfälle)

 Inlämning av alster sker under veckan före utställningen (dag och tid meddelas senare). Det kostar 100 kr/medlem att delta i utställningen. Deltagaravgiften betalas till vårt bankgiro 5621- 1964, senast en vecka före utställningen, kom ihåg att märka din inbetalning med namn och adress.

Vill du delta i utställningen så anmäl dig före den 15 september till kvis@gallerikvis.se. Skriv vad du vill ställa ut, hur många verk och ungefärlig storlek på dina alster. Om du vill delta men ännu inte är medlem så går det bra att lösa medlemskap samtidigt som du anmäler dig.

Välkommen!

Styrelsen i Galleri KVIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *