Årsmöte

Inbjudan till Galleri KVIS årsmöte

Årsmötet äger rum i våra lokaler på Galleri KVIS, Grönegatan 9 i Svedala  – tisdagen den 29 mars 2022 kl 19.00.

Vi bjuder på gofika och ser därför att du anmäler din närvaro senast tisdagen den 22 mars till kvis@gallerikvis.se

Motioner inför årsmötet skickas in till kvis@gallerikvis.se

Observera att detta gäller endast dig som betalt din medlemsavgift för 2022. Om du vet med dig att du glömt att betala in din medlemsavgift men gärna vill fortsätta vara medlem så kostar ett medlemskap fortfarande 100 kr/kalenderår. Hundralappen betalas in till bankgiro 5621-1964 Kom ihåg att samtidigt sända oss ett mejl med namn och kontaktuppgifter. 

Vi välkomnar dig som brinner för ett rikt kulturliv med konst och hantverk. Vi har ett inkluderande perspektiv och om du är intresserad att bli en av oss i styrelsen eller på annat sätt engagera dig i vår förening så hör av dig till kvis@gallerikvis.se

Välkommen!

Styrelsen i Galleri KVIS

Christina Karlsson, Christina Forsberg, Eva Bengtsson, Margaretha Persson, Ulrika Liljenström och Yvonne Fors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *