Urban sketchers den 28 maj – 5 juni 2022

Urban sketchers Malmö ställer ut sina bilder från Svedala, Malmö och världen. Att teckna det du ser är ett globalt fenomen och världens bästa hobby. Kom och se vad andra tecknat och kanske blir du inspirerad att prova på själv?

På Galleri KVIS kommer vi att visa våra bilder från Svedala, Malmö och resten av världen – skisser, tavlor och målade skissböcker. Vi står redo att svara på alla dina frågor om ämnet och att inspirera dig att plocka upp pennan och föreviga din omgivning!

Öppet lördag och söndag 11-15

Utställare: Christina Forsberg, Christina Gräbe, Lise Jörgensen, Carina Tornqvist, Stine Thorsted, Judit Pozna Meding, Maria Tomczak, Beatrice Hallberg, Cecilia Fredriksson och Mian Wang.

Under utställningen på Galleri KVIS bjuder vi in till en workshop för nya och nyfikna tecknare som vill veta mer om urban sketching.

Söndag 29 maj kl 13:00 välkomnar vi allmänheten då vi visar och berättar vad urban sketching handlar om. Om du tar med lite eget konstnärsmaterial går det bra att delta – annars kan vi bjuda på en penna och lite papper.

Lördag 4 juni kl 13:00 går vi en guidad visning i Svedala, tillsammans med representant från hembygdsföreningen. Vi får då lära oss mer om byns historia, arkitektur och varför det finns så mycket tegelhus här. Under visningen kan du göra snabba skisser eller bara hänga med och lyssna.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *