Christina Forsberg och Vi8 med Bengt Månsson, Lena Dahl, Stig Persson, Margareta Lönhart, Ulf Lundell, Karin Hansson, Fredrik Och Pirkko Hamberg den 1-9 oktober 2022

Den 1- 9 oktober kommer två utställningar att pågå parallellt. Öppettiderna är som vanligt lördagar och söndag kl 11-15.

Vi8 är tillbaka med blandade tekniker som olja, akryl, akvarell och teckning av Bengt Månsson, Lena Dahl, Stig Persson, Margareta Lönhart, Ulf Lundell, Karin Hansson, Fredrik och Pirkko Hamberg.

Christina Forsberg – Utställning av målningar från Svedala kommun, av vilka flera har figurerat i Svedala-kalendern genom åren. I år ges kalendern med bilder från Svedala för femte året i rad! Tiden går fort när du har roligt… Ett sådant jubileum bör firas med en egen utställning och så sker nu på Galleri KVIS. Under utställningen finns det möjlighet att bläddra i skissböcker, se den nya kalendern, beskåda målningarna och kanske rentav köpa med sig en akvarell hem? Christina Forsberg finns på plats under alla utställningsdagarna så kom förbi och prata om Svedala, konst eller vilken som är favoritpennan!

Christina Forsberg
Christina Forsberg

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *