Dragning på årets konstlotteri för medlemmar

Dragningen på årets konstlotteri för medlemmar äger rum på Galleri KVIS söndagen den 27 november, den första advent kl 15.00 år 2022. För att delta i lotteriet måste du närvara i samband med dragningen. Om du inte har möjlighet att närvara i samband med dragningen så går det också bra att be någon av oss i styrelsen att agera ombud.

Ett medlemskap i Galleri KVIS gäller per kalenderår och alla som löst medlemsavgiften på 100 kr före den 30 oktober 2022 deltar i årets dragning om ni är på plats i samband med dragningen. När du löser in ditt medlemskap så kom ihåg att samtidigt mejla dina kontaktuppgifter till kvis@gallerikvis.se och att skriva ditt namn i meddelande-fältet på bankens sida så vi vet vem avgiften avser. Vårt bankgironr är 5621- 1964.

Vinsterna kommer att hänga i passagen från och med lördagen den 26 november om ni vill kolla in dem i förväg. Då kan ni samtidigt passa på att kolla in årets traditionella samlingsutställning med verk av KVIS medlemmar. Är du en av dem som vill delta i samlingsutställningen så kommer info om detta snart.

Keramikskulptur av Yvonne Ekstrand

Vinsterna består av verk som Galleri KVIS köpt in under året, samt av verk som medlemmar och utställare skänkt för att bidra till ett rikligt konstlotteri.

Väl mött!

Styrelsen i Galleri KVIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *