det Ofattbara 3.0

det Ofattbara 3.0 på GALLERI KVIS

Utställningen det Ofattbara 3.0 väcker berikande funderingar och samtal kring kommunikation och budskap.

Att besöka det Ofattbara 3.0 är en upplevelse utöver det vanliga. Det här är ingen ordinarie utställning som man “bara” betraktar. Det här är en väl genomtänkt konceptutställning som man upplever med alla sinnen. När man öppnar dörren till galleriet träder man in i en tonsatt värld där man möts av såväl stående som flygande besökare av trä, koppar och betong. Skulpturerna befinner sig i ett mikrokosmos av poetiska strofer, målningar och grafik. Det finns en tydlig röd tråd att följa, genom hela utställningen, det Ofattbara 3.0.

Det fina är att konstnärerna är närvarande på galleriet, vilket förstärker upplevelsen. Den som vill kan få höra Stina Larsson läsa upp några av sina dikter och Joakim Larsson svarar gärna på frågor om utställningen, målningarna och skulpturerna. Det finns möjlighet att sätta sig ner i en soffa eller på en stol och bara njuta av att lyssna på ljudkonstnären Cornelia Larssons tonsatta verk och fundera över vilka toner som hör till de olika konstverken i utställningen.

Utställningen pågår till och med söndagen den 6 maj. Öppettiderna är onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag klockan 11.00 – 15.00.

 

Välkomna!

det Ofattbara 3.0

det Ofattbara 3.0

det Ofattbara 3.0

det Ofattbara 3.0

det Ofattbara 3.0

det Ofattbara 3.0

det Ofattbara 3.0

Bild och text

Christina Karlsson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *