Juni, juli och augusti – kommande utställningar på GALLERI KVIS

 Den 10 – 18 juni GALLERI KVIS firar 10-års jubileum! Inbjudna utställare är Lage Pergon, Colinette Hammar och Hélen Phan. Utställningen är öppen för besökare lördagen den 10 juni, söndagen den 11 juni, lördagen den 17 juni och söndagen den 18 juni klockan 11-15.

Lage Pergon

Lage Pergon

Lage Pergon är formgivare och skulptör från Sjödiken. Genom sin konst utmanar han vårat invanda seende kring gränserna för konst och design. I Svedala känner vi Pergon närmast genom hans byggnadsanknutna verk Familjeträd för Naverlönnsskolan, men han är även en av de konstnärer som har gestaltat miljön på Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg.

Colinette Hammar

Colinette Hammar  experimenterar med konstfoto. Hennes utrycksfulla fotografier har uppmärksammats och hon blev antagen med fem bilder till Fotografiskas höstsalong 2016. Nu visar Galleri KVIS några av hennes senaste arbeten.

Hélen Phan

Hélen Pahn är formgivare med fokus på barn, barnkultur och barnens lek. Hon designar upplevelser för och med barn och är den som har designat miljön i Malmö biblioteks nya barnavdelning.
Den 26, 27 och 28 juni arrangeras de populära inspirationsdagarna. Föranmälan krävs till detta arrangemang.

1-16 juli: Svedala Sommarrock firar 30-års jubileum och bjuder på en spektakulär sommarrocksresa med en fotoutställning på GALLERI KVIS.

Fotograf: Tobias Annerfeldt, Sommarrock Svedala

Svedala sommarrock firar 30-års jubileum

Fotograf: Tobias Annerfeldt, Sommarrock Svedala

Fotograf: Tobias Annerfeldt, Sommarrock Svedala

Den 22-30 juli ställer Maria Yrsa Rönneus ut akvarellmålningar med motiv av djur och natur.

Maria Yrsa Rönneus

Den 5-13 augusti

Är det dags för Margaretha Persson och Elisabeth Rauherz att visa upp sina spännande alster i glas, grafik, målningar och textil.

Margaretha Persson

Elisabeth Rauhertz

Den 19 -27 augusti

är det dags för årets temautställning som kopplas till såväl den blomstrande årstid som den årliga veteranbilsutställningen i Svedala centrum.

Temat är Växter och bildelar!

Fotografi från veteranbilsutställningen 2016, av Christina Karlsson

Fotoart: Christina Karlsson

Vi i GALLERI KVIS styrelse ser fram emot att ta del av detta varierande utbud av sommarutställningar, tillsammans med alla er utställare och besökare! Det är vi tillsammans som gör GALLERI KVIS till en mötesplats i konstens tecken!

Varmt välkomna till GALLERI KVIS!

önskar styrelsen via Christina Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *