Caroline Cedergren den 27 maj – 4 juni

Caroline Cedergren

Investera i din hälsa genom att ta en promenad till GALLERI KVIS och kolla in Caroline Cedergrens kommunikativa utställning. Bland Carolines alster syns flera intressanta infallsvinklar av en människas liv. Här finns tid för en paus med fika och pratstund, tid för önskningar, tid att vara i det blå, gemenskap, rök, träd, gå på bal och tid att meditera. Målningarna som syns på bild i detta inlägg är bara ett litet urval av utställningen, fler alster finns på galleriet.

Utställningen är öppen lördagen den 27 maj, söndagen den 28 maj, lördagen den 3 juni och söndagen den 4 juni. Öppettiderna är kl 11- 15.

Hjärtligt välkomna!

Caroline Cedergren

Caroline Cedergren

Caroline Cedergren

Caroline Cedergren

Caroline Cedergren

 

Text och bild av Christina Karlsson

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *