Galleriet är redo för det nya utställningsåret!

Årets första styrelsemöte ägde rum tidigare i veckan, och idag var delar av styrelsen samlade för att fräscha upp galleriet inför det nya utställningsåret 2018. Nu doftar det nystädat, galleriet glänser och de tomma vita väggarna väntar på kommande utställning. Några av våra trogna besökare tittade förbi för att bli uppdaterade om kommande utställningar och för att berätta att de längtat efter kommande utställningar.

Årets utställningsår inleds med vernissage den 3 februari. Utställare är Marianne Olsson som målar natur och landskap i akryl, Margaretha Lindblad och Cecilia Hegelsten som visar textilt hantverk i lappteknik. Utställningen pågår den 3-11 februari. Öppettider: lördag och söndag kl 11-15

Hjärtligt välkomna!

Styrelsen i GALLERI KVIS

via Christina Karlsson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *