Vinnare i KVIS fototävling

Tobias Annerfeldt

Motivering: Kvällens hetaste fotografi, förmedlar ljus och värme från såväl insidan som utsidan av Galleri KVIS. Bilden kan även relateras till att galleriet drivs av en samling eldsjälar som verkar för och brinner för att berika samhället med konst och kultur.

Tobias Annerfeldt

Motivering: Ett intressant och kommunikativt fotografi som kan tolkas på flera sätt. Galleri KVIS är ett galleri som blomstrar. Galleri KVIS befinner sig i sin egen lilla värld, i en egen liten bubbla/glaskula tillsammans med en egen himmel och en solgul maskrosblomma mot bakgrunden av asfalt. Maskrosen har likt ett galleri som drivs ideellt inte alltid de bästa förutsättningarna, men den är en överlevare som klarar sig även i ett tufft samhällsklimat. Ett fotografi som inbjuder till tolkningar och kommunikation.

Ullakersti Carlsson

Motivering: Mingelbild som fångat en del av utställningen tillsammans med kära återseenden och nya möten mellan människor som samlats på Galleri KVIS kring ett gemensamt intresse för konst.

Tack alla ni som förgyllde kulturkalaset med bilder som placerade Galleri KVIS i rampljuset <3

Christina Karlsson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *