Mingelbilder från Svedala kommuns kulturkalas på Galleri KVIS 2018

Under Kulturkalasdagen den 6 oktober fick vi besök av fotografen Tobias Annerfeldt vid några olika tillfällen. Vi har fått ta del av fotografierna och bjuder här på minnesbilder, Kulturkalset  ur Tobias Annerfeldts ögon.

Ulrika Liljenström höll i årets kulturquis som var kopplat till temautställningen om svensk kultur. Frågorna varierade men den som brukar besöka våra utställningar gynnades så några av frågorna kunde härledas till de utställningar som vistas på galleriet under senare år.

Många deltog i kulturquiset.

Besökare beundrar Bengt Savheds naturmålningar med motiv från Svedala med omnejd.

SveDalahästen som kommunicerar med Spadtaget

 

Poesiläsning av Christina Karlsson

Tack till Tobias Annerfeldt, för att vi fick ta del av dina fotografier!

GALLERI KVIS via Christina Karlsson

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *