Delar av änglautställningen blir en digital julkalender

Galleri KVIS traditionella adventsutställning är inställd (pga rådande läge kring pandemin). Vi anpassar oss, tänker om och efter styrelsemöte och samråd via mejl med de konstnärer som skulle deltagit i utställningen har vi nu bestämt oss för att publicera delar av utställningen som en digital julkalender.

Adventsutställningens höjdpunkt brukar vara den första advent, i samband med julskyltning och vårt årliga konstlotteri. Lucköppningen kommer därför att inledas söndagen den 29 november, dvs den första advent 2020. I skrivande stund har fotografier av konstnärernas änglamålningar börjat flyga in i galleriets e-post så för tillfället känns det otroligt lyxigt att vara den som tar emot e-postmeddelanden.

I år transformeras den traditionella fysiska adventsutställningen till en digital adventskalender som kan upplevas världen över. En digital julkalender som är tillgänglig för alla med uppkoppling.

Målning av Christina Karlsson

Välkommen till vår digitala julkalender!

Den digitala vernissagen äger rum nu på söndag den 29 november 2020.

Galleri KVIS styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *