Tävlingsuppdrag: Skapa en bild, ett fotografi eller en målning av Galleri KVIS

Galleri KVIS, Grönegatan 9 i Svedala

Vill du vara med och utforma bilden av Galleri KVIS. Vi behöver en ny bild av galleriet. En bild vi kan använda till kommande utställningsprogram för 2021 men även här på webbsidan och i andra sammanhang där vi marknadsför galleriet.

I år vill vi engagera alla er som längtar efter en tävling. Ni som är medlemmar, besökare, utställare och som bara vill testa era förmågor genom att ställa upp i en bildtävling är välkomna med era bidrag.

Reglerna är enkla: Byggnaden ska synas i bild, skylten med texten GALLERI KVIS bör synas, galleriet ska gå att känna igen men i övrigt är det fritt fram att experimentera genom att lägga till, ta bort och/eller förändra detaljer. Allt för att skapa en spännande bild som fångar betraktarens uppmärksamhet.

Ni som jobbar digitalt behöver tänka på att det ska vara möjligt att förstora bilden utan att den blir “pixlig”.

Skicka in ett foto av ditt bidrag till kvis@gallerikvis.se senast den 26 februari 2021

Vinst: Består av ett fint paket med ritblock och pennor, samt att ditt motiv exponeras i våra medier. (Bild av vad som ingår i vinstpaketet dyker upp i början av januari)

Låt kreativiteten flöda!

Vernissagemingel med musik på galleriets innergård. Bilden är från maj 2019.

Välkommen med ditt bidrag!

Galleri KVIS styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *